İYİ PARTİ’DE ÜÇ İSİM ADAY ADAYLIĞINI AÇIKLADI

İYİ PARTİ’DE ÜÇ İSİM ADAY ADAYLIĞINI AÇIKLADI yeniyolgazetesi.com

14 Mayıs’ta yapılacak olan genel seçimler öncesi İYİ Parti’de Prof. Dr. Mehmet Cici, Emekli Polis Memuru Ayhan Şahin ve Abdurrahman Erol Özbay Adıyaman milletvekilliğine aday adaylıklarını açıkladı.


Türkiye’nin seçim takviminin netleşmesiyle birlikte siyasi partilerde milletvekilliği düşünen isimlerde kendini göstermeye başladı. Bu kapsamda Besnili olan Prof. Dr. Mehmet Cici, Emekli Polis Memuru Ayhan Şahin ve Abdurrahman Erol Özbay İYİ Parti Adıyaman Milletvekilliği için parti merkezine giderek başvurularını yaptı. Başvurularının ardından İYİ Parti İlçe Başkanı İmdat Yıldırım ile birlikte gazetemizi ziyaret eden aday adayları, seçimlerde kazananın Adıyaman olması temennisinde bulundu.

Aday adayları ile ilgili açıklamada bulunan İlçe Başkanı İmdat Yıldırım ise; “Öncelikle büyük deprem felaketi ile ağır yara alan Adıyaman ve İlçelerinde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yaralılara acil şifalar diliyorum. Bu zorlu günleri hep birlikte aşacağımız inancındayım. Allah bir daha böyle felaketleri ülkemize yaşatmasın. 

Bir yandan da ülkemiz bir seçim yaşayacak. 14 Mayıs’ta yapılacak olan 28. Dönem milletvekilliği seçimleri için ilçe başkanlığımıza şuanda Prof. Dr. Mehmet Cici, Emekli Polis Memuru Ayhan Şahin ve Abdurrahman Erol Özbay başvurularını yaparak aday adaylıklarını açıkladı. Partimiz, ilçemiz, ilimiz ve ülkemiz için hayırlı olmasını diliyorum. Biliyoruz ki bu seçimin kazananı milletimiz olacaktır” dedi. Haber Merkezi