AK Parti Adıyaman Merkez İlçede Ziya Başaran Dönemi Resmen Başladı.

AK Parti Adıyaman Merkez İlçede Ziya Başaran Dönemi Resmen Başladı. yeniyolgazetesi.com

AK Parti Adıyaman Merkez İlçe Başkanlığında devir - teslim töreni yapıldı.


 Törene Merkez İlçe Yönetim Kurulu üyeleri ve Mahalle Başkanları iştirak etti. 14 Mayıs'ta yapılacak olan 28. Dönem Milletvekilliği Genel Seçimleri için Merkez İlçe Başkanlığı görevinden istifa eden Av.Mustafa Alkayış'ın yerine AK Parti Genel Merkezi tarafından Ziya Başaran Merkez İlçe Başkanı olarak atandı. Merkez İlçe Başkanı olarak atanan Ziya Başaran ve önceki dönem Merkezi İlçe Başkanı Av. Mustafa Alkayış teşkilat mensuplarıyka bir araya gelerek Partinin yeni  binasında teslim tören düzenlediler. Burada bir konuşma yapan Adıyaman AK Parti Milletvekili Aday adayı ve önceki dönem Merkez İlçe Başkanı Av. Mustafa Alkayış geçmişten bugüne kadar kendisiyle yol yürüyen tüm teşkilat mensuplarına teşekkür etti.
 Alkayış sözlerini şöyle sürdürdü;
" İki dönemdir yürüttüğüm Merkez İlçe Başkanlığı görevimden Milletvekilliği aday adaylığı vesilesi ile ayrılmış bulunmaktayım. Bu süreç zarfında emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum. Sizlerle beraber önceki  seçimlerde de birlikte çalıştık . Çok güzel çalışmaları sizlerle beraber gerçekleştirdik. Yeni dönemin Cumhurbaşkanımıza, partimize ve ilimize hayırlar getirmesini temenni ediyorum. Yeni Merkez İlçe Başkanımız Ziya Başaran' a başarılar diliyorum. Tebrik ediyorum. Burada bizi yanlız bırakmayan tüm teşkilat mensuplarına saygılarımı sunuyorum." şeklinde konuştu.
 Daha sonra söz alan AK Parti Adıyaman Merkez İlçe Başkanı Ziya Başaran ise bütün teşkilat kademelerine teşekkür ederek kendilerine güven duyan, destek çıkan teşkilata  teşekkür etti.
Merkez İlçe Başkanı Ziya Başaran sözlerini şöyle devam etti;
" Zor ve ağır bir görev aldık. Bu görevi yerine getirmek için var gücümüzle çalışacağız. Emeklerinden ve katkılarından dolayı önceki dönem Merkez İlçe Başkanımız Av. Mustafa Alkayış başkanıma çok teşekkür ediyorum. Bize güvenen ve desteğini esirgemeyen İl başkanımıza, Belediye Başkanımıza, Milletvekillerimize ve teşkilatımıza çok teşekkür ediyorum. Tensip buyurarak bizlere bu görevi layık gören Sayın Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan'a ve Teşkilat Başkanımız Erkan Kandemir'e teşekkür ediyorum. 14 Mayıs'ta yapılacak olan seçime bütün gücümüzle  çalışacağız ve en hayırlı sonuçları alacağız inşallah." Dedi. Haber Merkezi