Başkan Asnuk: Resul Kurt bu ifadesi ile haddini aşmıştır

Başkan Asnuk: Resul Kurt bu ifadesi ile haddini aşmıştır yeniyolgazetesi.com

Saadet Partisi Adıyaman İl Başkanı Haşim Asnuk, Ak Parti Milletvekili Resul Kurt’un açıklamasına sert tepki gösterdi.


Geçtiğimiz günlerde Sosyal Medyada Ak Parti Milletvekili Resul Kurt’un yaptığı açıklamaya Saadet Partisi Adıyaman İl Başkanı Haşim Asnuk şu şekilde tepki gösterdi.
Başkan Asnuk,“Deprem süresince Adıyaman'da görmediğimiz adaylığı açıklandıktan sonra Adıyaman'a teşrif eden, isminin önünde akademisyen unvanı olan Ak Parti Mv. Resul Kurt beyefendi :  "Kılıçdaroğlu’na verilen her oy, Mehmetçiğe sıkılan PKK tüfeğindeki şarjöre mermi olmaktır." Demiş. Bu ilk açıklamalarıyla nasıl bir milletvekili profili çizeği hakkında bize bilgi vermiş oldu.
Kendilerine oy vermeyen kesimlerin teröre hizmet ettiğini iddia edecek kadar fütursuz olan, kendisine oy verenlere de belli ki saygısı yok ki,  siyasete dair akademik bir dil yerine siyaset dili olarak sosyal medyadaki ergen dilini kullanan bu arkadaşımız ilk turda bu ülke halkının %45 oyunu almış kesimi terör ile ilişkilendirerek haddini aşmıştır.
Depremden yeni çıkmış bir şehrin milletvekili olarak kullandığı dil sosyal medyada kendini bilmez bir grubun deprem bölgesi için kullandığı dilden farksızdır. 
Kendisini sorumlu bir dil kullanmaya ve bu dilden dolayı özür dilemeye davet ediyorum.”Dedi. Haber Merkezi