Adıyaman’ı Yalnız Bırakmayacağız

Adıyaman’ı Yalnız Bırakmayacağız yeniyolgazetesi.com

Yıkıcı deprem afetinin ilk günden buyana yalnız bırakmayan Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, elini Adıyaman’dan çekmiyor. Kente çıkarma yapan Sekmen MERCAN TV’yi de ziyaret etti.


 

Haber Merkezi

Büyük yıkıma neden olan 6 Şubat depremlerinden sonra adeta kente hizmet karargâhı kurarak, ilk günden buyana yalnız bırakmayan Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, elini Adıyaman’dan çekmiyor. 
Erzurum Büyükşehir Belediyesi ile Adıyaman Belediyesi kardeş belediye olurken Sekmen de sık sık bölgeye çıkarma yaparak, yapılan çalışmaların bizzat takipçisi oluyor. Bir takım temaslarda bulunmak üzere kente gelen Sekmen, Mercan TV’nin çadır stüdyosunu da ziyaret etti.
MERCAN TV Genel Yayın Yönetmeni İbrahim Aslan ile bir araya gelen Başkan Sekmen, Adıyaman’ın yanında olmaya devam edeceklerini söyleyerek, MERCAN TV’yi de özverili çalışmalarından dolayı tebrik etti.
Zor şartlara rağmen ilkeli ve tarafsız yayıncılık ile Adıyaman’ın sesi olan MERCAN TV ailesine teşekkür eden Sekmen, “Adıyamanlı hemşerilerimizi yalnız bırakmayacağız. Tüm imkanlarımız ile onların yanında olmaya devam edeceğiz. Bu zor günleri birlikte aşacağız” dedi. 
MERCAN TV Genel Yayın Yönetmeni İbrahim Aslan da, Başkan Mehmet Sekmen’e ziyareti için teşekkür ederek, Adıyaman’ın her türlü desteğe ihtiyacı olduğu bir dönemde kendilerini yalnız bırakmadığı için minnettar olduklarını söyledi.