AK Parti Adıyaman Milletvekili Hüseyin Özhan, Mercan TV’yi ziyaret etti. Ziyaret sırasında, Mercan TV Genel Koordinatörü İmam Aslan ve Adıyaman FAAL Gazetecileri Cemiyeti (AGAD) Başkanı İbrahim Aslan ağırladı.
AK Parti Adıyaman Milletvekili Hüseyin Özhan, Mercan TV'ye gerçekleştirdiği ziyaretinde, Adıyaman’ın kalkınması ve geleceği için yürütülen çalışmalarla ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Özhan, Adıyaman’ın gelişmesi ve halkın refahı için sürekli olarak halkla iç içe olduklarını ve yerel medya ile de sürekli iletişim halinde olduklarını belirtti. Ziyaretin amacının, şehrin sorunlarına dair daha fazla bilgi edinmek ve bu doğrultuda yapılacak çalışmalarla ilgili karşılıklı fikir alışverişi yapmak olduğunu vurgulayan Özhan, şunları ifade etti:
“Medya, demokrasinin temel taşlarından biridir. Halkın sesi olan medya kuruluşları, sadece haber yaymakla kalmaz, aynı zamanda toplumsal sorunların dile getirilmesinde büyük rol oynar. Mercan TV de bu bağlamda şehrimizin önemli medya organlarından biridir. Burada, Adıyaman’ın sorunlarına dair çeşitli konuları ele aldık. Önümüzdeki dönemde, şehrimizin ihtiyaçlarına yönelik daha etkin projeler ve çalışmalar için medya ile iş birliği yapmaya devam edeceğiz. Hep birlikte, Adıyaman’ı daha güçlü bir geleceğe taşımak için var gücümüzle çalışıyoruz." Dedi.
Adıyaman FAAL Gazetecileri Cemiyeti (AGAD) Başkanı İbrahim Aslan, ziyarette yaptığı konuşmada, medyanın önemine değindi. Adıyaman’daki medya kuruluşlarının, yerel halkın sesini duyurmak ve şehrin gelişimine katkı sağlamak adına önemli bir işlev gördüğünü belirten Aslan, yerel basının gücüne dikkat çekti. Aslan, ayrıca “Yerel medyanın güçlenmesi, şehirlerin daha hızlı gelişmesine katkı sağlar. Bizler, hem gazetecilik anlamında hem de toplumun bilinçlenmesi adına bu işbirliklerinin önemini her zaman vurguluyoruz” dedi.
Mercan TV Genel Koordinatörü İmam Aslan ise, ziyarette yaptığı açıklamada, Adıyaman’daki medya kurumlarının her zaman gelişime açık olduğunu ve halkın doğru şekilde bilgilendirilmesi için el birliğiyle çalıştıklarını söyledi. Aslan, özellikle yerel medya kuruluşlarının desteklenmesinin gerektiğini vurgulayarak, “Mercan TV olarak, şehrimizin gelişimine katkı sağlamak adına her zaman kamuoyunu doğru şekilde bilgilendirmeye çalışıyoruz. Bugün burada Sayın Milletvekili Hüseyin Özhan ile gerçekleştirdiğimiz görüşmelerin, Adıyaman’ın geleceğine yönelik çok faydalı olacağına inanıyorum. Medyanın gücüyle Adıyaman’ı daha aydınlık bir geleceğe taşımak için üzerimize düşeni yapacağız” dedi.