Başkan Kılınç, asfaltlama çalışmalarını inceledi

Başkan Kılınç, asfaltlama çalışmalarını inceledi yeniyolgazetesi.com

Adıyaman Belediyesi, vatandaşların sorunsuz bir şekilde yolları kullanması için bazı mahallelerde asfalt yenileme çalışması yapıyor. Başkanı Kılınç, Karapınar mahallesindeki asfalt çalışmaları denetledi ve mahalle sakinleriyle sohbet etti. Adıyaman Belediyesine bağlı Fen İşleri Müdürlüğü tarafından şehrin birçok noktasında devam eden asfalt yenileme çalışmaları Karapınar Mahallesi Gülbeyaz Konutları civarında da tüm hızıyla devam ediyor.


Çalışmaları inceleyen Adıyaman Belediye Başkanı Dr. Süleyman Kılınç, incelemeler sırasında vatandaşlarla da bir araya gelerek sohbet etti. Kılınç çalışmalarla ilgili yaptığı açıklamada, "Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerimiz tarafından Karapınar Mahallesi'nde sürdürülen asfalt çalışmalarını inceleyerek sorumlu arkadaşlarımızdan bilgiler aldık. İncelemeler sırasında ekiplerimize kolaylıklar dileyip, mahalle sakinlerimizle de hasbihal ettik. İlimizin her bir noktasına en iyi hizmeti sunmak için var gücümüzle çalışmaya devam ediyoruz. Ekip arkadaşlarıma gayretlerinden ötürü teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu.

Mahalle sakinleri de çalışmalardan duydukları memnuniyeti dile getirerek, Başkan Kılınç'a ve ekiplere teşekkür etti.Haber:Sevim ASLAN