Gaziantep Kolej Vakfı’nın 60’ıncı yıl gururu

Gaziantep Kolej Vakfı’nın 60’ıncı yıl gururu yeniyolgazetesi.com
IHA

Kuruluşunun 60.yılını çeşitli etkinliklerle kutlayan Gaziantep Kolej Vakfı Özel Okulları, 2023-2024 eğitim öğretim yılında mezun olan lise öğrencilerine yönelik 60’ıncı yıl mezuniyet balosu düzenledi. GKV Özel Fen Lisesi, GKV Özel Anadolu Lisesi ve IB Cemil Alevli Koleji’nden bu yıl toplam 144 öğrencinin mezun olduğunu ifade eden Genel Müdür Fevzi Gürsel mezunlara başarılar diledi.


2023-2024 eğitim öğretim yılının sonuna gelinmesiyle birlikte Gaziantep Kolej Vakfı Özel Okullarında yıl sonu etkinliklerinde de artış oldu. Tiyatrolar, sergiler, sosyal ve sportif etkinliklerin yanı sıra mezun olan öğrencilere yönelik düzenlenen etkinlikler de dikkat çekiyor. 2023-2024 eğitim öğretim yılında mezun olacak olan GKV Özel Fen Lisesi, GKV Özel Anadolu Lisesi ve IB Cemil Alevli Koleji’nden bu yıl toplam 144 öğrenci için bir otelde düzenlenen 60’ıncı Mezuniyet Balosunda öğrenciler aileleriyle birlikte Gaziantepli ünlü sanatçı Fatih Toker’in konserinde eğlendiler. Düzenlenen geceye Gaziantep Kolej Vakfı Özel Okulları Genel Müdürü Fevzi Gürsel, GKV Özel Liseleri Müdürü Engin Biba, GKV Özel Ortaokulu Müdürü Seçil Güldemet, GKV Özel İlkokulu Müdürü Ali Dirgen ve GKV Özel Anaokulu Müdürü Selda Bozkurt ile çok sayıda davetli ve öğrenci velisi katıldı.

 

 

 

“Gaziantep Kolej Vakfı Anadolu’nun 60 yıllık eğitim çınarıdır”

 

Gaziantep Kolej Vakfı’nın Anadolu’nun en güçlü eğitim kurumlarından birisi olduğuna dikkat çeken GKV Özel Okulları Genel Müdürü Fevzi Gürsel, kuruluşunun 60’ıncı yılını kutladıkları Anadolu’nun eğitim çınarının Gaziantep’in ve bölgenin eğitim alanında gelişmesi ve kalkınmasında önemli rol model olduğunu ifade ederek, “Bugün gurur günümüz, bugün onur günümüz. Yüzlerce yeni mezunumuzu 60.yıl mezunları olarak aramızdan uğurluyoruz. 8-9 Haziran tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan üniversite giriş sınavlarında öğrencilerimize başarılar dilerken mezun öğrencilerimizin her birinin GKV ailesinin bir ferdi olarak aramızda yer almaya devam edeceğinin bilinmesini istiyorum. Öğrencilerimizin bu günlere gelmesinde büyük emekleri bulunan başta anne ve babalar olmak üzere okul idareci ve öğretmenlerimizle eğitim kadromuza teşekkür ediyorum” dedi.

 

 

 

“60’ıncı yıla yakışır bir gece”

 

GKV Özel Okulları Genel Müdürü Fevzi Gürsel tarafından GKV Özel Liseleri müdürü ve idarecilerine günün anısına çiçek takdiminin ardından mezun öğrenciler alkışlar eşliğinde sahneye çıktı. Düzenlenen gecede mezun öğrenciler okul idarecileriyle birlikte 60’ıncı yıl mezuniyet pastasını keserken ünlü sanatçı Fatih Toker’in bir birinden güzel şarkılarına da eşlik ettiler.

 

Düzenlenen gece günün anısına çekilen hatıra fotoğraflarla son buldu.