DBB Başkanı Hatun, Tanoğlu-Kozan-Sati grup yolundaki çalışmaları inceledi

DBB Başkanı Hatun, Tanoğlu-Kozan-Sati grup yolundaki çalışmaları inceledi yeniyolgazetesi.com
IHA

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Başkanı Doğan Hatun, Sur ilçesindeki 9.5 kilometrelik Tanoğlu-Kozan-Sati grup mahalle yolundaki asfalt çalışmalarını yerinde inceledi.


Büyükşehir Belediyesi Başkanı Doğan Hatun, Sur ilçe sınırları içinde yer alan Tanoğlu-Kozan-Sati grup mahalle yolunda Yol Yapım Bakım ve Altyapı Koordinasyon Daire Başkanlığı tarafından yapılan asfalt çalışmalarını yerinde inceledi. İşçilerle sohbet eden Hatun, projeye ilişkin ekiplerden bilgi aldı. İncelemeler sırasında Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Aziz Özdoğan, DİSKİ Genel Müdürü Mehmet Şerifoğlu, Yol Yapım Bakım ve Altyapı Koordinasyon Daire Başkanı Süleyman Nazif Akgönül de Hatun’a eşlik etti.

 

Çalışmaların tamamlanması ile yoldan Kozan, Sati, Kartaltepe, Sarılar, Kervanpınar, Gölpınar, Tanoğlu, Hızırilyas mahalleleri ile Hamzalı, Hanefi, Boztepe ve Zorova mezraları faydalanacak.

 

Proje çerçevesinde Lice ilçe merkezi sınırları içinde yer alan ve ilçenin tamamının sıklıkla kullandığı toplam 1.7 kilometrelik Mualla, Müminağa ve Bağlar caddelerinde de sıcak asfalt serimi yapılacağı belirtildi.