Adıyaman Yetimler Derneği’nden Bayramda Yüzleri Güldüren Proje

Adıyaman Yetimler Derneği’nden Bayramda Yüzleri Güldüren Proje yeniyolgazetesi.com
Ali Şanlı

Adıyaman Yetimler Derneği, bu bayramda da ihtiyaç sahibi çocukların yüzünü güldürmeye devam etti. Dernek tarafından hayata geçirilen “İyilik Mağazası” projesi sayesinde, yüzlerce çocuk bayrama baştan ayağa yenilenmiş bir şekilde girdi. Proje kapsamında, çocukların bayrama yeni kıyafetlerle girmesi sağlanarak, hem ihtiyaçlar karşılandı hem de bayram sevinci paylaşıldı.



Dernek gönüllüleri ve hayırseverlerin yoğun destekleriyle yürütülen bu anlamlı çalışmada, mağaza formatında hazırlanan bir ortamda çocuklar kendi kıyafetlerini seçme fırsatı buldu. Böylece yalnızca maddi destek sağlanmakla kalınmadı, aynı zamanda çocukların mutluluğu ve özgüveni de ön planda tutuldu.

Bayram öncesinde büyük bir titizlikle hazırlanan mağazada, kız ve erkek çocuklarına uygun olarak farklı beden ve modellerde kıyafetler sunuldu. Çocukların bayram sabahına yepyeni elbiselerle uyanmaları için yapılan bu çalışma, aileler tarafından da büyük memnuniyetle karşılandı.

Adıyaman Yetimler Derneği yetkilileri, projeye destek veren tüm gönüllülere ve hayırsever bağışçılara teşekkür ederek, bu tür projeleri artırarak devam ettirmeyi hedeflediklerini vurguladı. Yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Çocuklarımızın mutluluğu, bizim en büyük mutluluğumuz. Bu bayramda da onların sevinçlerine ortak olmak bizler için tarifsiz bir duygu oldu. Destekleriyle yanımızda olan herkese yürekten teşekkür ediyor, daha nice bayramlarda çocukların yüzünü hep birlikte güldürmeyi umut ediyoruz."

Dernek, önümüzdeki dönemde de çocuklara yönelik sosyal sorumluluk projelerine devam etmeyi planlıyor. İyilik Mağazası gibi uygulamalarla dayanışma ruhunu yaşatmayı ve toplumun her kesiminden ihtiyaç sahiplerine ulaşmayı sürdürecek.