İş İnsanı ve Turizmci İrfan Çetinkaya, Dembir-Der Kahta Şube Başkanlığına Seçildi

İş İnsanı ve Turizmci İrfan Çetinkaya, Dembir-Der Kahta Şube Başkanlığına Seçildi yeniyolgazetesi.com
Emre Demir

Kâhta’da sosyal sorumluluk ve sivil toplum alanında önemli bir gelişme yaşandı. İş dünyasının sevilen isimlerinden, aynı zamanda Kahta Turizm Kültür Derneği Başkanı olan İrfan Çetinkaya, Dembir-Der Kahta Şube Başkanlığına seçildi. Kâhta’da hem iş dünyasında hem de sosyal hayatta etkin bir figür olan Çetinkaya’nın göreve gelmesiyle, derneğin ilçede yeni bir ivme kazanması bekleniyor.


İrfan Çetinkaya: "Kahta İçin Elimizi Taşın Altına Koyacağız"

Seçim sonrası açıklamalarda bulunan Başkan İrfan Çetinkaya, yeni dönemde Dembir-Der olarak Kahta için ellerinden gelen tüm çabayı ortaya koyacaklarını ifade etti. Yönetimle birlikte Kahta’yı daha yaşanabilir, daha güzel bir şehir haline getirmek için gece gündüz demeden çalışacaklarını belirten Çetinkaya, “Yönetime seçilen değerli arkadaşlarımla birlikte, Dembir-Der hareketi olarak Kahta’mızı daha iyi yerlere taşımak ve daha güzel bir şehir haline getirmek için maddi ve manevi olarak tüm gücümüzle çalışacağız,” dedi.

“Özellikle Gençlerimiz İçin Harekete Geçeceğiz”

Konuşmasında ilçede son zamanlarda artan uyuşturucu sorununa da dikkat çeken Çetinkaya, bu konuda ciddi adımlar atacaklarını belirtti. “İlçemizde son günlerde uyuşturucu batağına düşen gençlerimizin halini görünce içimiz parçalanıyor. Bu işler acısı durumu yetkili makamlarla en kısa zamanda istişare edeceğiz. Her genç bizim için kıymetli, her biri geleceğimizin teminatı. Onlara elimizi uzatacağız, ne gerekiyorsa yapacağız. Gençlerimiz bizim canlarımız, göz göre göre kaybetmeye asla razı olamayız,” ifadelerini kullandı.

“Daha Güçlü Bir Kahta İçin Birlikteyiz”

Başkan Çetinkaya, Dembir-Der Kahta Şubesi olarak insan odaklı bir yaklaşım benimseyeceklerini ve sorunları istişareyle çözmeye çalışacaklarını vurguladı. “Önce insana hizmet şiarıyla hareket edeceğiz. Nerede bir eksik, bir sıkıntı varsa konuyu yönetim kurulu arkadaşlarımızla değerlendireceğiz ve ilgili mercilere ileteceğiz. Gerekirse çözüm bulunana kadar takipçisi olacağız,” dedi.

Kahta’da sevilen ve saygı duyulan bir isim olan İrfan Çetinkaya’nın Dembir-Der Kahta Şubesi’nin başına geçmesiyle birlikte, derneğin ilçede daha aktif bir rol üstleneceği düşünülüyor. Özellikle gençlik, eğitim, kültür ve turizm alanlarında yürütülecek projelerle Kahta’da toplumsal kalkınmaya katkı sunulması hedefleniyor.

Çetinkaya ayrıca, Dembir-Der Genel Başkanı Sayın Mehmet Metiner’e de desteklerinden ötürü teşekkür ederek, “Bizleri bu göreve layık gören Sayın Genel Başkanımıza şükranlarımı sunuyorum. Onun vizyonu ve liderliğinde Kahta’da çok güzel işlere imza atacağımıza inanıyorum,” ifadelerini kullandı.

Kâhta’da geniş kesimlerce sevilen, beyefendi kişiliği ve topluma duyarlılığıyla tanınan İrfan Çetinkaya’nın başkanlığında Dembir-Der’in ilçede sosyal sorumluluk, gençlik, eğitim, kültür ve turizm alanlarında önemli projelere imza atması bekleniyor.