Başkan Fırat Vali Varol'u Ziyaret Etti

Başkan Fırat Vali Varol'u Ziyaret Etti yeniyolgazetesi.com
Emre Demir

Samsat Belediye Başkanı Halil Fırat, Adıyaman Valisi Dr. Osman Varol’u makamında ziyaret etti.


Samsat Belediye Başkanı Halil Fırat ve Adıyaman Sulama Birliği Başkanı Mehmet Eryılmaz Adıyaman Valisi Dr. Osman Varol'u makamında ziyaret etti.

Samsat Belediye Başkanı Halil Fırat ziyaret sırasında Samsat'ta yapılan çalışmalar hakkında Adıyaman Valisi Dr. Osman Varol'a bilgi verdi. 

Değerlendirme toplantısının ardında açıklamada bulunan Vali Varol," Samsat Belediye Başkanı Halil Fırat ve Adıyaman Sulama Birliği Başkanı Mehmet Eryılmaz’ı kabul ederek önümüzdeki sezon Samsat ilçesindeki tarım arazilerinin sulanması ile ilgili bilgiler aldık. Samsat Belediye Başkanı Halil Fırat'ın yaptığı çalışmaları yerinde gözlemleme şansım oldu ve başkanımıza çalışmalarında başarılar dileriz.

Yeşilin her tonuyla toprağa hayat vermek, ağaç ve orman sevgisini yaygınlaştırmak amacıyla Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından yürütülen "Türkiye Yüzyılı'na Nefes Geleceğe Nefes” projesi kapsamında Samsat ilçemizdeki ağaçlandırma çalışmalarına katılarak fidan dikimi gerçekleştirmiştik. 

Milli Ağaçlandırma Günü etkinlikleri sonrası Samsat Belediye Başkanı Halil Fırat ile Samsat Halk Eğitim Merkezi bünyesinde hayata geçirilen "Kadının Gücü" Projesi kapsamında Samsat ilçesi Atatürk Barajı kenarında hizmete sunulan yöresel ev yemekleri yapan tesisi ziyaret ettik ve ilçede böyle projelerin hayata geçirilmesi bizler için önemli.

Baraj yolunda bulunan  zipline, tekne turu, jetski, lavanta bahçeleri, etkinlik salonu gibi sosyal alan ve eğlence alanları yaratarak ziyaretçi çeken bir ilçemizin olması bizleri memnun etti. " Şeklinde konuştu.