Siyasetçi Yazar Fatma Ulubey CHP’den Aday Adayı Oldu

Siyasetçi Yazar Fatma Ulubey CHP’den Aday Adayı Oldu yeniyolgazetesi.com

Siyasetçi Yazar Fatma Ulubey CHP’den Milletvekili Aday Adaylığına başvurdu.


Seçim tarihi yaklaşırken partilerin aday adayları açıklanmaya başladı. Adıyaman CHP Aday Adayları listesine Adıyaman Gölbaşı ilçesinin sevilen Siyasetçi Yazar Siyasetçi Yazar Fatma Ulubey de katıldı. 25.Dönem CHP Adıyaman Milletvekili Adayı olan ve Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) kadın Kolları Başkanlığı olmak üzere aktif görevlerde bulunan Siyasetçi Yazar Fatma Ulubey 28.Dönem CHP Adıyaman Milletvekili Aday Adayı oldu. Ulubey,” Türkiye Cumhuriyeti 13. Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Cumhurbaşkanı Adayımız Sn.  Kemal Kılıçdaroğlu önderliğinde; Milletvekili Genel Seçimlerinde partime ve ülkeme hizmet edebilmek için, Hak, Hukuk, Adalet mücadelesinin yanında, daha güzel bir dünya yaratmak için tüm örgütümüzün, milletimizin sesi olabilmek için bende varım, bende adayım.
Bir ülkenin ve toplumun gelişim düzeyinin en önemli göstergelerinde biri, kadınların siyaset kurumundaki yeridir.
Her yönüyle gelişmiş bir ülke ve toplum olmak adına, kadınların siyasete vereceği katkıyla beraber, gerçek demokrasiye ulaşma açısında kadınların siyasetteki yeri çok önemlidir. Ülkemizin geleceği açısında umudum artıyor.
"Güçlü kadın, güçlü, toplum ve güçlü gelecek" diyerek verdiğim mücadele ve emekle, sorumluluk bilinciyle bu göreve talip oluyorum. 
Adıyaman'ın sorunları için çalışıp, İlimizi en güzel şekilde temsil edeceğime inanıyorum.
Bu dosyanın içine kampanya süreci boyunca seçim bölgemde emek verecek, fikir yürütecek binlerce kadının, gencin pırıl pırıl yüreğini koyduk.  
Gençlerin, Kadınların düşledikleri bir ülkeyi ve hepimizin hayal ettiği bir geleceği birlikte kuracağımızdan kimsenin kuşkusu olmasın. Her zaman, her yerde, hep beraber diyebilmek için; Omuz omuza, birlikte başaracağız,
Bu karanlık köhnemiş düzeni birlikte aydınlatacağız. 
Bu vesile ile Ülkemizin zorlu bir süreçten geçtiği şu günlerde, 11 ilimizin etkilendiği Kahramanmaraş merkezli depremlerde ve sel baskınında hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, yaralılarımıza şifa, acılı ailelerimize sabır diliyorum. Depremin acı izleri hep kalacak olsa da yaralarımızı birlikte sarıp birlikte iyileşeceğiz. Sevgi ve saygılarımla".” Dedi. Haber Merkezi