Milletvekili Özhan Mercan TV’yi Ziyaret Etti

Milletvekili Özhan Mercan TV’yi Ziyaret Etti yeniyolgazetesi.com
Hacer Aslan

AK Parti Adıyaman Milletvekili Hüseyin Özhan, Mercan TV’yi ziyaret etti. 


AK Parti Adıyaman Milletvekili Hüseyin Özhan ve İş İnsanı Oğuz Mutlu Mercan Tv’yi ziyaret etti. Ziyarette Mercan TV Yönetim Kurulu Başkanı ve Adıyaman FAAL Gazetecileri Cemiyeti (AGAD) Başkanı İbrahim Aslan ve Mercan TV Genel Koordinatörü İmam Aslan ağırladı.

Ziyarette açıklamada bulunan Adıyaman Milletvekili Hüseyin Özhan, ’’Adıyaman’ın Dünya’ya açılan penceresi Mercan TV’ye ziyarette bulunduk. Mercan TV Yönetim Kurulu Başkanı ve Adıyaman Faal Gazeteciler Cemiyeti Başkanı İbrahim Aslan başkanımız ve Mercan Tv Genel Koordinatörü İmam Aslan ile Adıyaman gündemi ve yaklaşan yerel seçimler ile ilgili güzel bir sohbette bulunduk. 31 Mart 2024 seçimlerinin Adıyaman için, Türkiye için ve de milletimiz için hayırlı olmasını diliyor. Bizlere bu yolda destekte bulunan Mercan TV ailesine ve Mercan TV Yönetim Kurulu Başkanı ve Adıyaman Faal Gazeteciler Cemiyeti Başkanı İbrahim Aslan başkanımıza ve Mercan Tv Genel Koordinatörü İmam Aslan’a teşekkür ediyorum.’’ İfadelerini kullandı.

Mercan TV Yönetim Kurulu Başkanı ve AGAD Başkanı İbrahim Aslan, ziyaret sırasında yaptığı açıklamada, "Milletvekilimiz Hüseyin Özhan’a ziyaretlerinden ötürü teşekkür ediyorum. Sayın vekilimiz ile yaklaşan yerel seçimler üzerine istişarelerde bulunduk. Adıyaman’ımız için hangisi hayırlı ise onun olmasını temenni ediyoruz.” şeklinde konuştu.