Başkan Adayı Atalay Kurum Ziyaretlerine Devam Ediyor

Başkan Adayı Atalay Kurum Ziyaretlerine Devam Ediyor yeniyolgazetesi.com
Ali Şanlı

Yeniden Refah Partisi Adıyaman Belediye Başkan Adayı Nazif Atalay ve Yeniden Refah Partisi Adıyaman İl Başkanı İsmail Demir, Adıyaman Organize Sanayi Bölgesinde faaliyet gösteren çağrı merkezi Assist’i ve Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı (TPAO) Bölge Müdürü Mecnun Sevindik’i ziyaret etti.


Assist çağrı merkezi ziyaretinde, çağrı merkezi sektörünün Adıyaman'daki rolü ve istihdam potansiyeli üzerine görüş alışverişinde bulunuldu. Ayrıca, şehirde istihdamın artırılması ve gençlerin iş olanaklarının geliştirilmesi konularında iş birliği imkanları değerlendirildi.
TPAO Bölge Müdürü Mecnun Sevindik'in makamında gerçekleşen görüşmede ise enerji sektöründeki son gelişmeler ve Adıyaman'ın enerji potansiyeli üzerine detaylı bir değerlendirme yapıldı. Petrol ve doğalgaz arama faaliyetlerinin şehrin ekonomik ve sosyal yapısına etkileri üzerinde duruldu.
Başkan Adayı Nazif Atalay, ziyaretlerle ilgili olarak yaptığı açıklamada, "Adıyaman'ın sanayi ve enerji sektöründeki kilit oyuncularını ziyaret etmek, şehrimizin ekonomik potansiyelini daha da güçlendirmek ve ilerletmek için kritik bir adımdır. Bu ziyaretler, yerel yönetim olarak iş dünyasıyla yakın ilişkiler kurma ve işbirliği imkanlarını araştırma konusundaki kararlılığımızı göstermektedir. Assist çağrı merkezi ve TPAO gibi önemli kuruluşlarla yapılan bu görüşmeler, Adıyaman'ın ekonomik kalkınması için stratejik adımların atılmasına olanak sağlayacaktır. Bizler, şehrimizin potansiyelini artırmak ve sürdürülebilir büyüme için işbirliği ve dayanışma içinde olacağız. Bu ziyaretlerin, Adıyaman'ın geleceği için olumlu bir dönüm noktası olmasını umuyoruz." ifadelerini kullandı.