Başkan Adayı Toydaş’tan Mercan TV’ye Ziyaret

Başkan Adayı Toydaş’tan Mercan TV’ye Ziyaret yeniyolgazetesi.com
Emre Demir

AK Parti Gölbaşı Belediye Başkan Adayı Hakan Toydaş Mercan Tv’yi ziyaret etti.


AK Parti Gölbaşı Belediye Başkan Adayı Hakan Toydaş, Adıyaman Faal Gazeteciler Cemiyeti Başkanı ve Mercan TV Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Aslan’ı ziyaret etti.
 Ziyaret sırasında Adıyaman ve Gölbalı gündemini ve yaklaşan yerel seçimleri değerlendirdiler.
Ziyarette açıklamada bulunan AK Parti Gölbaşı Belediye Başkan Adayı Hakan Toydaş," Adıyaman’ın Dünya’ya açılan penceresi Mercan TV’ye ziyarette bulunduk. Mercan TV Yönetim Kurulu Başkanı ve Adıyaman Faal Gazeteciler Cemiyeti Başkanı İbrahim Aslan başkanımız ile yaklaşan yerel seçimler ile ilgili güzel bir sohbette bulunduk. AK Parti Gölbaşı Belediye Başkan Adayı olarak sahada çalışmalarımıza devam ediyoruz. Gölbaşı’ya ve halkımıza hizmet etmek için gece gündüz demeden çalışmalarımıza devam ediyoruz. 31 Mart 2024 seçimlerinin Adıyaman ve Gölbaşı için, Türkiye için ve de milletimiz için hayırlı olmasını diliyor. Bizlere bu yolda destekte bulunan Mercan TV ailesine ve Mercan TV Yönetim Kurulu Başkanı ve Adıyaman FAAL Gazeteciler Cemiyeti Başkanı İbrahim Aslan başkanımıza teşekkür ediyorum.” ifadelerini kullandı.
 
 
Hakan Toydaş’a başarılar dileyen Mercan TV Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Aslan," AK Parti Gölbaşı Belediye Başkan Adayı Hakan Toydaş’a ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum. Adıyaman Belediyesi ve Gölbaşı Belediyesinin en önemli seçimi bu seçim olacaktır. Çünkü ortada enkaz bir şehir ve ilçe bulunmaktadır. Enkaz bir şehri ve ilçeyi ayağa kaldırmak için çok büyük bir sorumluluk ve çalışma gerekmektedir. AK Parti Gölbaşı Belediye Başkan Adayı Hakan Toydaş‘a başarılar diliyorum ve basın olarak yanında olacağız. Ziyaretlerinden ötürü tekrardan AK Parti Gölbaşı Belediye Başkan Adayı Hakan Toydaş teşekkür ediyorum." şeklinde konuştu.