Adıyaman'da yaşayan üç çocuk babası Ramazan Dağ'dan 11 gündür haber alınamıyor. Ailesi ve yetkililer, kaybolan şahsın bulunması için seferber oldu.
Alınan bilgilere göre, Adıyaman Açık Ceza İnfaz Kurumu’nda hükümlü olan ve geçici izinle serbest bırakılan 45 yaşındaki Ramazan Dağ, Samsat ilçesine bağlı Taşkuyu Köyü’ndeki ailesinin yanına geldi. İzin süresinin bitmesinin ardından cezaevine dönmek için hazırlık yapan Dağ, akşam saatlerinde kimseye bilgi vermeden evden ayrıldı.
Anne ve babası Zahide ile Şevket Dağ, sabah oğullarını evde göremeyince onun cezaevine dönmüş olabileceğini düşündü. Ancak olaydan iki gün sonra cezaevi yetkililerinin aileye ulaşarak Ramazan Dağ’ın geri dönmediğini bildirmesiyle durum farklı bir boyut kazandı.
Telefonu ve cüzdanı evde kalan Ramazan Dağ’dan o günden bu yana haber alınamıyor. Yaklaşık 11 gündür kayıp olan Dağ’ın ailesi, oğullarının hayatından endişe duyduklarını belirterek yetkililerden yardım istedi.
Aile, Ramazan Dağ’ı gören ya da yerini bilen vatandaşların en kısa sürede 112 Acil Çağrı Merkezi’ni aramalarını istedi. Güvenlik birimleri olayla ilgili geniş çaplı bir soruşturma başlattı.
KAYNAK : ZUHAL KARAKUŞ