Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Gaziantep’te sanayici ve iş insanlarıyla bir araya gelerek ekonomik durumu değerlendirdi.
OSB Mütevelli Heyeti ile Toplantı Gerçekleşti
Gaziantep programı kapsamında Bakan Şimşek, Organize Sanayi Bölgesi Mütevelli Heyeti ile bir değerlendirme toplantısına katıldı.
Gaziantep Ticaret Odası Yönetimiyle Görüşme
Bakan Şimşek, OSB toplantısının ardından Gaziantep Ticaret Odası (GTO) yönetimiyle bir araya gelerek ekonomi gündemini ele aldı.
Gaziantep İş Dünyasıyla Buluşma
GTO toplantısının ardından Şimşek, “Gaziantep İş Dünyası Buluşması” programına katıldı. Basına kapalı gerçekleştirilen etkinliklerde ekonomik gelişmeler, yapılacak adımlar ve iş dünyasının talepleri tartışıldı.
Bakan Şimşek’e Gaziantep Protokolü Eşlik Etti
Toplantı ve programlarda Gaziantep Valisi Kemal Çeber, Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, AK Parti Milletvekili Bünyamin Bozgeyik, OSB ve GTO yönetimi ile Sanko Holding temsilcileri ve diğer kent protokolü yetkilileri Bakan Şimşek’e eşlik etti.