Eski AK Parti Kahta İlçe Başkanı Bedir Yeni, Kahta Belediye Başkanlığı aday adaylığı müracatında bulundu.
Eski AK Parti Kahta İlçe Başkanı ve AK-WİT Seramik A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Bedir Yeni, Kahta Belediye Başkanlığı aday adaylığı müracatında bulundu.
Eski AK Parti Kahta İlçe Başkanı ve AK-WİT Seramik A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Bedir Yeni, Kahta Belediye Başkanlığı aday adaylığına müracat etti. AK Parti Kahta İlçe Başkanlığına gelerek müracatını AK Parti Kahta İlçe Başkanı Osman Çetinkaya’ya teslim etti.
2017-2023 tarihleri arasında AK Parti Kahta İlçe Başkanlığı yapan Bedir Yeni "Bütün Sevdamız Kahta" diyerek Kahta Belediye Başkanlığı aday adaylığı müracat etti.
Parti binasında açıklamada bulunan Başkan Yeni," "Bütün Sevdamız Kahta" sloganı ile sahaya indik. 6 sene AK Parti Kahta İlçe Başkanlığı görevini üstlenerek layıkı ile görevimizi devrettik. Bugün Kahta'mızı daha güzel bir ilçeye dönüştürmek için projelerimizi hazırlayarak çalışmalarımıza devam edeceğiz. Vatandaşlarımızın her zaman yanlarında olarak sorunlarına sıkıntılarına ortak olduk. Sorunlarını çözme konusunda yolumuzu bildiğimiz için çözüme ulaşmamız zor olmayacaktır. Sayın Cumhurbaşkanımız, Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde millet olarak, devlet olarak bu zor zamanları birlikte aşacağız. Adıyaman’ımızın kadim kültürünü yaşatıp AK parti hükümetleri döneminde oluşan kalkınma ve ilerlemeden en fazla payı alan ilçe olacağız. 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan seçimlerde daha güçlü bir şekilde hemşerilerimiz ile oluşturduğumuz bu güven ve gönül köprüsü sayesinde Kahta’ımızda daha nice güzellikler katacak ve daha büyük projeleri hayata geçireceğimize yürekten inanıyorum." Şeklinde konuştu.