Advert
Advert

Kozan’da muhtarlar ilçe yöneticileri ile bir araya geldi

Adana’nın Kozan ilçesinde Muhtarlar, Belediye Başkanı Mustafa Atlı ve ilçe Kaymakamı Bahattin Alp Arslanköylü ile bir araya geldi.

Yayınlanma Tarihi :
Kozan’da muhtarlar ilçe yöneticileri ile bir araya geldi
Advert

Programa, Kozan Belediye Başkanı Mustafa Atlı, Kozan Kaymakamı Bahattin Alp Arslanköylü, Kozan İlçe Emniyet Müdürü Fatih Alptekin, Kozan İlçe Jandarma Komutanı Nuh Anacık ve muhtarlar katıldı. Muhtarların yerel yönetimdeki önemine değinen Başkan Atlı, “Muhtarlarımız, mahallelerimizin gözü kulağı, yerel yönetimdeki en önemli iş ortaklarımızdır. Onların taleplerini dinleyerek ilçemiz için en iyi hizmeti sunmaya çalışıyoruz” ifadelerini kullandı.

 

Kozan Kaymakamı Bahattin Alp Arslanköylü muhtarların mahallelerdeki sorunların çözümü için gösterdiği çabaya dikkat çekerek, “Sizler, mahallelerinizde devletimizin temsilcisisiniz ve vatandaşlarımızın en yakın çözüm noktasısınız. Bu görevi layıkıyla yerine getirdiğiniz için her birinize teşekkür ederim” dedi.

begendim
0
Begendim
bayildim
0
Bayildim
komik
0
Komik
begenmedim
0
Begenmedim
uzgunum
0
Uzgunum
sinirlendim
0
Sinirlendim
Advert