Adıyaman Valisi Osman Varol, Fuat Sezgin Ortaokulu’nu ziyaret ederek öğrenciler ile bir araya geldi.
Vali Varol’a Adıyaman İl Milli Eğitim Müdürü Ali Tosun eşlik ederken, Fuat Sezgin Ortaokulu öğrencileri ve Okul Müdürü Ömer Alkayış protokolü karşıladı.
Öğrenciler okulda öğrenciler ile bir araya gelen Vali Varol, öğrenciler ile tek tek sohbet ederken, hayaller ve hedeflerini dinledi.
Daha sonra Fuat Sezgin Ortaokulu öğretmenleri ile sohbet eden Vali Varol kısa bir açıklama yaptı.
Vali Varol açıklamasında, “İlimizin her köşesinde geleceğimizin teminatı çocuklarımızı ve gençlerimizi, çağımızın gereklerine ve ihtiyaçlarına göre, milli ve manevi değerlerimizi benimseyerek özümsemiş bir şekilde yetiştiren ilim ve irfan ordusu tüm öğretmenlerimize özverili çalışmaları dolayısıyla teşekkür ediyorum. Sizler, sabır ve özveriyle öğrencilerimizin sadece bireysel başarılarına değil, Türkiye Yüzyılı’nın güçlü temellerini atılmasına ve milletimizin ortak geleceğine de ışık tutuyorsunuz. Hepinize başarılar diliyorum”dedi.